Task

Ionela cu Patricia- va rog sa mergeti la dl. ardelean Paragonex(zi-de-alesd) si sa luati diplomele si legitimatiile intrare. Puteti merge azi – Joi. De la Andrei Gherle panglica pentru legitimatii. Legati frumos (daca este panglica, ati putea coase la masina, unde se imbina, daca este snur sa arate bine. Tot Andrei o sa va dea si listele cu impartirea sportivilor  in camere, care nu sunt aranjate, trebuie sa le aranjati voi. Trebuie sa tineti cont de : acelasi club sa fie camere apropiate, adultii(antrenori -insotitori) cate doi in camera, fete cu fete- baieti cu baieti. Mai cereti de la Andrei si programul de la stagiu , pe care il afisati in 3 locuri vizibile (unl la la intrare) in hotel . Luati cu voi un scotch de lipit.
Vineri la ora 16.30 sa fiti la Hotel .

Le spuneti la antrenori ca impartirea am facut-o in ordinea venirii tabelelor de participare. Cei care au trimis anul trecut au fost primii repartizati in camere si apoi tot pe rand in functie de cum am primit pe email .Evident , nu puteti tine cont de dorintele tuturora, pentru ca camerele sunt limitate, dar incercati sa multumiti pe toata lumea., dar Fiti foarte ferme !

Dati legitimatii la fiecare club si notati numarul legitimatiilor pe fisele care le luati de la Andrei. Fisele acestea nu se dau cluburilor! Nu se dau in mana altor persoane, le inmanati Senseitei la Sala , imediat cand ajungeti .

Porniti cel tarziu la 18.30 ,  catre sala , cu cluburile care nu stiu drumul. Ceilalti pot porni mai repede.

Aripa notata cu X este cea veche si Y este cea noua. Asa sa folositi limbajul catre sportivi: aripa X si aripa Y.

SHARE IT: